Ma tako je!

ZVEZDA GLEDA, A IGRAJU BARSELONA I JOŠ 2 ŠAMPIONA EVROPE: Evo šta donosi prvo mesto crveno-belima!

Autor Nikola Lalović

Veliki uspeh crveno-belih! Evo ko će sve igrati šesnaestinu finala Lige Evrope, dok ona bude odmarala.

Izvor: Profimedia/MN Press

Crvena zvezda je osigurala evropsko proleće i to kao prva u svojoj grupi Lige Evrope. U dramatičnim mečevima poslednjeg kola viđena su dva remija koja su išla na ruku crveno-belima. 

Zvezda je primila gol protiv Brage, pa izjednačila iz penala i na kraju u drami zadržala 1:1, a mnogo joj je pomogao i bugarski Ludogorec. Tim iz Razgrada je, iako nije imao nikakvu šansu da prođe dalje odigrao 0:0 sa Mitjilandom. Ovako posle svega izgleda tabela.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

To je srpskog predstavnika sa 11 bodova ostavilo na vrhu grupe i sada naš tim ide direktno u osminu finala Lige Evrope. Da je Stankovićev tim završio kao drugi, igrao bi u šesnaesterini finala i čekao bi 13. decembra žreb koji ne bi bio lak. 

Tu bi potencijalni rivali Zvezde bili trećeplasirani u Ligi šampiona, a to su sve sami velikani! Barselona, Porto i Borusija Dortmund kao nekadašnji šampioni Evrope igraju te mečeve koji će biti na programu 17. i 24. februara i u kojima će Zvezda saznati ime potencijalnih rivala.

Timovi koji će u ponedeljak biti na žrebu su Atalanta, Barselona, Betis, Braga, Dinamo Zagreb, Borusija Dortmund, Lacio, Lajpcig, Napoli, Olimpijakos, Porto, Rendžers, Sosijedad, Sevilja, Šerif i Zenit.

Dok navedeni budu igrali u šesnaestini finala, Zvezda će direktno u osminu, a rivala će saznati 25. februara, dok se mečevi igraju 10. i 17. marta 2022. godine.