Emotivno

POSLE BARIJA, OVO JE ISTORIJA ZVEZDE: Stanković ostao BEZ TEKSTA u Portugalu, evo kome je pre svih zahvalio!

Autor Mladen Šolak

"Ispisati s ovim momcima istoriju... Neverovatno", rekao je Zvezdin trener

Izvor: RTS/PrintScreen

Dejan Stanković burno je proslavio na terenu istorijski uspeh u Portugalu i osvajanje prvog mesta u grupi Lige Evrope, ispred Brage, Mitjilanda i Ludogoreca.

Crvena zvezda sada će odmarati dok Barselona i ostali velikani budu počeli učešće u nokaut fazi Lige Evrope, a trener crveno-belih je o tom uspehu govorio odmah posle utakmice za Radio-televiziju Srbije.

"Posle Barija, ovi momci su ispisali istoriju. To je taj momenat. Njegoševa povreda nas je poremetila, ali su skupili snagu. Ovo je pobeda za sve crveno-bele koji znaju da pate i da se raduju sa Zvezdom. Ovo je veliki uspeh kluba, svih koji rade u klubu, a pre svega veliko hvala stručnom štabu, koji su 00-24 uz momke, koji su tu i kada boli i kada ne boli. veliki posao momaka. A, onda dolaze oni, koji pišu istoriju, izlaze na teren...", rekao je Stanković.

"Osvojiti u ovoj grupi 11 bodova i treba da bude istorija, svaka čast", dodao je on.

Upitan da li je u Portugalu ostvario najveći uspeh na klupi Zvezde, Stanković je potvrdio klimnuo glavom.

"To je nešto o čemu će se pričati. Ne znam šta bih sad rekao od sreće. Ispisati s ovim momcima istoriju posle Barija. Ovo je najveći uspeh. Bilo je lepih momenata, ali ovo je ono pravo", poruka je Zvezdinog trenera.