Pobedi!

VEČITI DERBI SA NAJVIŠE LEGENDI - SVE ZA RADOVANA RADAKOVIĆA: Najveći asovi Partizana i Zvezde zajedno u meču za život!

Autor Nikola Lalović

Pomozi i ti SMS-om sa tekstom 1082 na 3030.

Izvor: ATA IMAGES/Mateja Stanisavljević

Odigran je spektakularan večiti derbi, veterani Crvene zvezde i Partizana okupili su se i u hali "Pinki" odigrali prijateljski meč na kome su skupljali priloge za nastavak lečenja Radovana Radakovića.

Nekadašnji čuvar mreže Partizana bori se sa opakom bolešću, a sada se veliki broj najvećih imena oba naša trofejna kluba okupio da mu pruži podršku i pomogne u najvažnijoj borbi.

Meč je završen rezultatom 7:7, a na obe strane viđeno je mnogo velikih imena. U crno-belom su nastupil doskorašnji fudbaleri poput Saše Ilića, Danka Lazovića i Stefana Babovića, ali i neki raiji asovi kao što su Igor Duljak, Milivoje Ćirković, Goran Trobok, Ljubinko Drulović, Damir Čakar, Gordan Petrić, Albert Nađ, Ivan Tomić, Zoran Mirković...

Izvor: YouTube/Screenshot/ FK Partizan Beograd

U timu Crvene zveze igrala su imena poput Marka Pantelića, Gorana Mladenovića, Ognjena Koromana, Boška Jankovića, Nenada Milijaša, Nenada Kovačevića, Marjana Markovića, Milivoja Vitakića, Vladimira Dišljenkovića, Save Pavićevića, Dragana Šarca...

Ukoliko i vi želite da pomognete, pozivamo vas da prisustvujete utakmici fudbalskih asova ili pošaljete SMS sa tekstom 1082 na 3030.

Izvor: YouTube/Screenshot/ FK Partizan Beograd