Reakcije

LEGENDA KOJU SU SVI VOLELI VODI SPARTU, EVO KAKO VIDI CRNO-BELE: Igramo sa slavnim Partizanom, imaju sjajnu sezonu!

Autor Nikola Lalović

Legendarni fudbaler sada je na čelu Slavije i ističe da su šanse izjednačene.

Izvor: Profimedia/MICHAL RŮŽIČKA / MAFRA /

Partizan je na žrebu za grupnu fazu Lige konferencija prošao veoma dobro, pa će se sastati sa Spartom iz Praga u mečevima koji su na programu 17. i 24. februara. 

Posle izvlačenja protivnika ekspresno smo dobili reakcije iz Partizana, a sada su se o svom narednom rivalu oglasili i čelni ljudi češkog kluba. Trener Pavel Vrba koji već ima iskustva u mečevima sa crno-belima pohvalio je narednog rivala. 

"Partizan je svake godine u trci za trofeje u domaćem prvenstvu i trenutno su prvi u srpskoj ligi i odlično igraju", rekao je Vrba. 

On je kao trener Viktorije iz Plzenja 2018. godine izbacio klub iz Humske iz nokaut faze Lige Evrope. Posle 1:1 u Beogradu u Češkoj je bilo 2:0 za Viktoriju. 

"Primaju malo golova, dobro šutiraju, tim je dobro ukomponovan uglavnom od domaćih igrača. Moramo ih poštovati, ali želimo da prođemo dalje", rekao je Vrba. 

Legendarni češki fudbaler Tomaš Rosicki je sada sportski direktor Sparte, a on je ocenio da crno-beli igraju sjajnu sezonu. 

"Veoma interesantan žreb, dobili smo slavni srpski klub sa bogatom istorijom. Imaju sjajnu sezonu u domaćem takmičenju, uzeli su dosta bodova i dominantni su. Ne čeka nas ništa lako, mislim da smo izjednačeni u šansama", rekao je Rosicki.