Fudbal

OVO ZVEZDI NE SME DA SE DEŠAVA, POGOTOVO NE NA MARAKANI! Dejan Stanković ljut posle kiksa - NEMA OPRAVDANJA!

Autor Nikola Lalović

Nije dužio Dejan Stanković, u nekoliko rečenica je sve objasnio.

Izvor: Arenasport 1/printscreen

Crvena zvezda ima tim koji im je rak rana ove sezone, a to je Radnik iz Surdulice! Ekipa Dušana Đorđevića je drugi put ove sezone uzela bodove crveno-belima, ovoga puta na "Marakani". 

Trener šampiona Srbije Dejan Stanković bio je vidno nezadovoljan izdanjem svog tima i izgubljenim bodovima u meču u kome je Katai šutirao dva penala.

"Ima faktor da, kad promašiš dve šanse koje si uspeo da stvoriš, na kraju stigne kazna. Uvek je teško igrati utakmicu posle Evrope, ali smo mislili da idemo do kraja", rekao je Stanković.

On je istakao da ovakve stvari ne smeju da se dešavaju timu koiji juri titulu.

"Ali to ne opravdava to što smo izgubili bodove. Dugo je prvenstvo, idemo dalje, ali ovakve stvari ne smeju da se dešavaju Crvenoj zvezdi, pogotovo ne kod kuće" dodao je on. 

Sa druge strane Dušan Đorđević je itekako imao razloga za ponos. Njegov tim je u Surdulici savladali Zvezdu, a sada su uspeli da došu do boda!

"Zvezda je imala nekoliko prilika, dva penala od kojih je jedan iskoristila, a drugi nije. Možda je Zvezda, sigurno jeste potrošena posle Evrope, mi smo malo svežiji i iskoristili smo veliki momenat i uzeli bod", naglasio je on.