O OVOME SE PRIČA

"DANAS JE ZVEZDAŠTVO PALO NA ISPITU": Parola sa severa privukla veliku pažnju (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda je ostvarila najveći uspeh od Barija, ali je to pozdravio (pre)mali broj navijača.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je u četvrtak ostvarila ogroman uspeh u Ligi Evrope. Posle skoro pune tri decenije plasirala se u osminu finala UEFA takmičenja pošto je remizirala sa Bragom (1:1) u gostima uz podršku oko dve hiljade navijača, a dan kasnije fudbalerima je napravljen i lep doček u Beogradu.

Ipak, već na sledećoj utakmici, odigranoj u ponedeljak protiv Radnika, podrška sa tribina nije bila onakva kako se možda očekivalo, pa je zvanično na stadionu "Rajko Mitić" bilo 4.286 gledalaca.

Istina, u pitanju je bio radni dan i vrlo hladno vreme, ali sigurno su igrači Zvezde zaslužili veću podršku zbog sjajnih rezultata u Evropi i najvećeg uspeha od Tokija i Barija. Možda im je baš to i nedostajalo kako bi "slomili" Surduličane koji su drugi put ove sezone uspeli da odole Crvenoj zvezdi i kući se vrate sada sa bodom u džepu.

Najviše navijača bilo je koncentrisano na severu, gde se našla i jedna parola Delija koja je privukla dosta pažnje: "Uspeh čekan 30 godina proslavlja tvoja najvernija publika. Danas je zvezdaštvo palo na ispitu".

Nisu samo navijači Zvezde bil razočareni, nego i trener Dejan Stanković koji je poručio da "dres mora da se zasluži".

Pogledajte fotografije sa utakmice!