POGLEDAJTE

DOBIO CRVENI PRE POČETKA MEČA - OVO NIKAD NISMO VIDELI: VAR snimak mu presudio, 1 potez sudiji nije promakao! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Da sve bude gore, sve se desilo pred početak finalne utakmice.

Izvor: YouTube/Pasion Por el fútbol/Printscreen

Nastavlja se sa neobičnim situacijama u svetu fudbala uz pomoć VAR tehnologije. Nakon što smo nedavno u italijanskoj Seriji A videli postignut pogodak igrača koji je već napustio igru, sada se pomeraju granice u još jednom aspektu.

U finalu paragvajskog Superkupa, golman jednog od timova dobio je crveni karton i pre nego što je utakmica počela!

Neverovatna scena odigrala se pred početak susreta Sero Portenja i Olimpije, a golman Sero Portenja je zaradio isključenje koje je prethodno potvrđeno gledanjem VAR snimka!

Šta se zaista dogodilo? Golman Žan Paulo Fernandes, koji je ove godine stigao u Sero Portenjo, snimljen je kako uvredljivo gestikulira prema navijačima Olimpije pre nego što je utakmica počela.

Fernandes je pokazivao rukama kao da prerezuje vrat i to u pravcu navijača, a sudija je nakon pregledanja VAR snimka odlučio da ga isključi sa utakmice.

Navijači na tribinama su podivljali, bacali su na teren razne predmet, pa je i početak susreta kasnio.

Golman dobio crveni karton pre početka utakmice
Izvor: YouTube/Pasion Por el fútbol

"Kod nas u Brazilu je ovo normalno. Krenuo sam da ostavim flašu vode pored gola, a oni su me gađali. Onda sam uradio to što sam uradio. Takvo gestikulacijom kod nas u Brazilu čak i slave golove. Teško mi je da prihvatim odluku sudije", rekao je kasnije Fernandes.

Kako je do isključenja došlo pre nego što je utakmica počela, Sero Portenjo je meč počeo sa 11 igrača, pošto je rezervni golman Rodrigo Munjoz stao među stative. Ipak, on nije pomogao mnogo svom timu, jer je Olimpija slavila 3:1.