NEOČEKIVANO

BIO DEKIJEVA DESNA RUKA, PA NAPRAVIO POMETNJU U SKANDINAVIJI: Išao im iza leđa, klub ga iznenada otpustio!

Autor Milutin Vujičić

Prvo nisu hteli da ga puste, a onda su ga otpustili. Bizarna situacija...

Izvor: MN Press

Srpski trener Miloš Milojević sarađivao je sa Dejanom Stankovićem u njegovih prvih godinu i po dana u Crvenoj zvezdi, a potom je dobio poziv da se vrati u Švedsku i preuzme Hamarbi.

Preporodio je ovaj klub, vodio ih do petog mesta na kraju šampionata, a kako to obično biva - tada se jave bogatiji i uspešniji timovi. Konkretno, u slučaju Miloša Milojevića, pozvao ga je velikan Rozenborg i navodno je već sve bilo dogovoreno, ali Hamarbi nije želeo da ga pusti i tražio je obeštećenje.

U međuvremenu, sve se promenilo, pa je Hamarbi odlučio da smeni Miloša Milojevića pošto su nezadovoljni i smatraju da im je radio iza leđa dok je pregovarao o odlasku u Norvešku.

Otišao je samoinicijativno na pregovore u Trondhajm, a sačekalo ga je saopštenje na sajtu kluba.

"Hamarbi je jedan od vodećih skandinavskih klubova i da biste vodili naš tim potrebno je da delite ovaj stav i imate veliko poverenje svih u klubu. Zbog toga nastavak saradnje ne dolazi u obzir o čemu smo i obavestili Milojevića", stoji u saopštenju koji je potpisao predsednik Hamarbija.

U švedskom klubu već traže zamenu, a čini se da sada ne postoje prepreke da Milojević preuzme Rozenborg, s tim da sigurno nije zamišljao da će na ovakav način napustiti Hamarbi.