TEŠKO MU JE

DRAGOVIĆU NAJTEŽE PAO KIKS - BESNEO, PA ZAPLAKAO: Borjan ga smirivao, ali je baš ljut zbog propuštene šanse! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Dragović teško je podneo neočekivani kiks Zvezde na "Marakani".

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je imala priliku da se izjednači sa Partizanom na vrhu tabele, makar na 48 sati, ali je drugi put ove sezone kiksnula u duelu sa Radnikom.

Surduličani su uzeli sva tri boda krajem oktobra na svom terenu, a u ponedeljak veče su sa "Marakane" odneli bod. Zvezda je vodila od 37. minuta preko Kataija, potom je promašila jedanaesterac, i još dosta šansi, da bi u 83. stigla kazna u vidu gola Bogdana Stamenkovića, inače velikog navijača Partizana.

Nije bio zadovoljan Dejan Stanković partijom svojih momaka, a navijači sa severa nisu bili zadovoljni brojnošću na stadionu, pa su transparentom kritikovali i sve one koji nisu došli da bodre tim protiv Radnika.

Ukupno je oko 4.000 navijača prisustvovalo utakmici, a na kraju su im igrači Zvezde, kao i uvek, prišli da ih pozdrave.

Na snimku se jasno vidi da je kiks najviše pogodio austrijskog reprezentativca Aleksandra Dragovića. Stigao je u Zvezdu kako bi ostvario dečački san i podigao šampionski pehar, ali Partizan ima priliku da ponovo umakne na pet bodova prednosti pred drugi deo sezone.

Zbog toga je Dragović bio gotovo uplakan dok je prilazio severu, a potom su Borjan, Pankov i ostali saigrači pokušali da ga umire. Samo je spustio glavu, što dovoljno govori koliko teško mu je palo...

Pogledajte snimak!

Dragović i Borjan
Izvor: YouTube/DSBEOGRAD Delije Sever Beograd