NEOBIČNO

BARSA GA IZBACUJE IZ TIMA DA NE BI PLATILI 10.000.000€: ŠOK tvrdnje o talentu - neće igrati 6 nedelja zbog 1 klauzule!

Autor Nebojša Marković

Oni žele da ga zadrže, ali moraće da se strpi...

Izvor: Profimedia

Nastavlja se potpuni haos u Barseloni! Novi kiks proteklog vikenda, protiv Osasune (2:2), rezultirao je novim kritikama na račun tima, a trener Ćavi Ernandez već je spreman da se reši pola tima.

A sada bi bez jednog talentovanog fudbalera mogao da bude punih šest nedelja, a razlozi su isključivo finansijske prirode - "uštedi" od 10.000.000 evra!

Mladi fudbaler Barselone Jusuf Demir mogao bi da propusti svaki meč Barselone u narednih mesec i po dana zbog toga što Katalonci još uvek ne žele da ga otkupe od Rapida iz Beča, navodi "Skaj sport Nemačka".

Barsa je 18-godišnjaka dovela na pozajmicu iz Rapida iz Beča uz obavezu otkupa ugovora za 10.000.000 evra kada on bude nastupio ukupno 10 puta u prvom timu "blaugrane". I Demir je do sada upisao devet nastupa.

Razlog za to je što je Barselona i dalje u teškoj finansijskoj situaciji, ostaju bez Serhija Aguera koji će završiti karijeru, i čekaju da vide kako će se stvari odvijati u prelaznom roku u januaru 2022.

Jedan Demirov nastup bi automatski aktivirao klauzulu i plaćanje od 10.000.000 evra, što u Barsi žele da izbegnu makar dok ne reše druge važne stvari u svom timu tokom januara.

Isti izvor piše da bi Demir zbog toga mogao da do kraja januara bude van tima, mada ostaje da se vidi hoće li se Barselona predomisliti.