MORA ON!

PONOĆNA BOMBA! BARSA IZ MANČESTERA DOVLAČI VELIKU ZVEZDU: Očajni su i treba im Matador - otkrivena "masna" ponuda!

Autor Nebojša Marković

Ćavi Ernandez zna da su njegovom timu potrebni golovi koje pravi golgeter može da donese.

Izvor: Profimedia

Barselona je u novim problemima! Nakon loših rezultata u Primeri i ispadanja iz Lige šampiona već u grupnoj fazi, Kataloncima "gori" pod nogama i moraju što pre da se vrate kakvim-takvim rezultatima.

Odlazak Serhija Aguera u prevremenu penziju je sve dodatno zakomplikovao jer je trebalo da bude veliko pojačanje, ali u Barsi imaju novu želju za napadača - Edinsona Kavanija!

U četvrtak uveče odjeknula je "ponoćna bomba" - napadač Mančester junajteda želja je Barse i trenera Ćavija Ernandeza, a sve bi moglo da bude završeno već u januarskom prelaznom roku!

Tako bar tvrdi "Tyc Sports", jedan od najpouzdanijih argentinskih medija kada su u pitanju vesti iz sveta fudbala, a navodi se da bi urugvajski napadač mogao da stigne kao privremeno rešenje da doda golgeterski kvalitet.

Barselonina ponuda za Kavanija je da do juna dobije ugovor vredan 3.500.000 evra uz još 1.000.000 evra u mogućim bonusima, a da onda u sezoni 2022/23 inkasira još 4.000.000 uz 1.500.000 mogućih bonusa.

Navodi se i da Barselona želi da njihovi doktori prvo pregledaju Kavanija pre nego što daju "zeleno svetlo", imajući u vidu da će Kavani u februaru proslaviti 35. rođendan.

Barsa se okrenula "Matadoru" i zbog činjenice da u Mančester junajtedu više nije u prvom planu otkako je Kristijano Ronaldo stigao iz Juventusa, pa bi i engleski klub mogao da oslobodi jedno mesto za mlađe igrače, poput Mejsona Grinvuda.