ISKRENO

IZVINJAVAM SE NAVIJAČIMA, OVO JE BILO NEMOGUĆE: Partizan potvrdio jesenju titulu, a Stanoje se obratio Grobarima!

Autor Nebojša Marković

Trener Partizana je zadovoljan učinjenim ove godine.

Izvor: TV Arenasport/Printscreen

Fudbaleri Partizana završili su 2021. godinu na najbolji mogući način - pobedom koja im je donela mirnu dvomesečnu pauzu za pet bodova prednosti na vrhu tabele Superlige.

Trijumf nad Kolubarom 1:0 nije bio baš dopadljiv na oko, ali ni treneru Partizana Aleksandru Stanojeviću to nije mnogo smetalo.

Strateg crno-belih je samo želeo da njegova ekipa po teškom terenu stigne do trijumfa. Na kraju je na pravi način potvrđena jesenja titula, prva posle sedam godina.

"Zvuči lepo. Svaka čast momcima. Izvinjavam se navijačima na izuzetno lošoj utakmici, naša najslabija utakmica u ovoj polusezoni. Uslovi za igru su bili nemogući, ne znam kako je lopta uopšte mogla da ide. Hvala navijačima na podršci i razumevanju. Napokon odmaramo, posle 35 utakmica. Srećni smo i idemo dalje", kratak je bio Stanojević u razgovoru za TV Arenasport.

Trener Kolubare Dejan Đurđević, sa druge strane, ističe da se njegova ekipa dobro pokazala u Humskoj.

"Moramo biti objektivni i reći da je Partizan dominirao u posedu. Stvarno teren ne dozvoljava neku ozbiljniju igru. Igrali smo bez standardnih igrača, imali smo bonuse koji su prvi put igrali, muški smo odigrali. Žao mi je što smo primili gol iz prekida, sve u svemu zaslužena pobeda Partizana. Mislim da nismo ostavili loš utisak ove polusezone. Prezadovoljni smo, u smislu malog kluba koji igra prvi put u Superligi. Pokušavamo da se izdignemo za jednu oktavu više. Možda smo nekima poremetili planove, ali važno je šta ćemo uraditi u narednom periodu. Mogli smo da imamo tri do šest bodova više, ali zadovoljni smo i ovim", rekao je Dejan Đurđević.