UŽIVAJTE!

BARSA IMA ČUDO OD DETETA! KAŽU NOVI ĆAVI, A DAJE GOLOVE KAO MESI: Majstorija koja je sve ostavila bez daha! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Gavi je zaista jedan od najboljih mladih igrača sveta, a Barsa je srećna što ga ima.

Izvor: Profimedia

Barselona se još "traži" kod Ćavija, problemi u odbrani nisu rešeni, pa je tako i protiv Elčea u 18. kolu Primere bilo stani-pani.

Ipak, Barsa je uspela da slavi 3:2 (2:2) zahvaljujući Niku Gonzalesu u 88. minutu, međutim susret je ipak obeležio neverovatni Gavi. Talentovani vezista postigao je svoj prvi gol u dresu katalonskog kluba i to zaista neverovatan, iz kategorije onih za prepričavanje.

Barselona je povela u 16. minutu golom Jutgle, momka kog je Ćavi prekomandovao iz "B" tima Barselone, a onda je u 19. na scenu stupio Gavi.

Primio je loptu kod kruga na sredini terena, okrenut leđima, a onda varkom tela prošao čuvara, driblingom izbacio sledećeg ispred sebe, pa odlučio da udarcem sa distance završi lepu akciju. Ništa nije mogao Badija, lopta se od stative odbila iza njegovih leđa.

Pogledajte!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Mladi fudbaler Barselone je poljubio grb i proslavio sa navijačima, a malo ko je u tom trenutku pomislio da nas čeka drama na "Kamp Nou", ali za to je odbrana katalonskog kluba uvek sposobna.

Elče je nakon četiri promene u drugom delu šokirao Barselonu. U razmaku od 60 sekundi dva puta su savladali Ter Štegena - prvo Teta Morente u 62, pa Mila u 63. minutu - međutim, Barselona je do kraja susreta preko Nika uspela da sačuva sva tri boda koja joj i te kako znače u ovom trenutku.

Ovako trenutno izgleda tabela Primere:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt