Nov početak!

PROMENIO 8 KLUBOVA U SRBIJI - NEĆETE POGODITI ČIME SE DANAS BAVI: Bio je štoper Zvezde, a sada ima novo zanimanje!

Autor Dušan Ninković

Nije se najbolje snašao na stadionu Rajko Mitić, ali je u Srbiji igrao za brojne timove.

Izvor: MN Press

Svojevremeno štoper crveno-belih, a danas želi da postane zvezda u nečemu potpuno drugačijem.

Nakon što je u Srbiji promenio čak osam klubova, Liberijac Omega Roberts (31) ostao je da živi u našoj zemlji. Više ne igra fudbal u Superligi, promenio je zanimanje i sada radi kao magacioner!

Ovaj detalj otkriven je na sajtu kompanije u kojoj radi, a u odeljku za karijere zaposlenih stoje ime i prezime nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, njegova fotografija i kratka izjava o poslu kojim se danas bavi.

Pogledajte detalje iz Omegine karijere:

"Dobio sam priliku da se zaposlim u ovoj kompaniji. Kao neko ko je celu svoju mladost proveo u fudbalskim vodama, ova kompanija je pred mene predstavila izazov da se pokažem u jednom većem i jačem timu. U planu mi je da od jedne Crvene zvezde postanem zvezda u ovoj kompaniji. Tek sam na početku svoje nove karijere, ali ovde svaki pojedinac ima priliku da zasija", navodi se na sajtu kompanije.

Izvor: Logistar.rs/printscreen

Svakako neobična karijera...

Omega Roberts stigao je u Srbiju u leto 2011. godine, kada je pojačao ekipu Slobode iz Užica. Narednu sezonu proveo je u Smederevu, zatim šest meseci igrao za Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Donji Srem, Žarkovo, Novi Pazar i Budućnost iz Dobanovaca. U regionu je nastupao i za ekipu Mladosti iz Pdogorice, a pojedini sajtovi navode da je bio član Lirije iz Prizrena.

Za reprezentaciju Liberije upisao je osam nastupa, između ostalog i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i Kup afričkih nacija.