Kraj sage?

"BORJAN NE IDE NIGDE" - ZVEZDA DEMANTOVALA DA KAPITEN ODLAZI: Oglasili se crveno-beli, golman ostaje u klubu!

Autor Dušan Ninković

Iskusni čuvar mreže ima ugovor do leta 2023. godine i stav kluba je da će barem do tada biti među stativama.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Milan Borjan je potvrdio da želi da ode, ali pita se i Crvena zvezda. Čelnici kluba sa stadiona Rajko Mtiić neće dozvoliti iskusnom čuvaru mreže da u januaru napusti klub.

Iako se juče pojavila informacija da je zatražio prekid saradnje, a jutros i da ima unosnu ponudu za nastavak karijere, crveno-beli su rešeni da ga zadrže u klubu. Po informacijama do kojih je došao MONDO, Zvezda će stopirati transfer čuvara mreže!

Čelnici srpskog predstavnika rešeni su da sačuvaju okosnicu ekipe na okupu i da tokom prolećnog dela prvenstva pokušaju da istope Partizanovu prednost. Takođe, biće tu i izazovi u osmini finala Lige Evrope, što je veliki rezultat izboren na međunarodnoj sceni.

Plan Crvene zvezde je da Milan Borjan i narednog proleća bude standardan među stativama.

"Crvena zvezda se bori za titulu i Borjan, kao i ostali nosioci igre, nema dozvolu za odlazak iz kluba. Nećemo dozvoliti da ova situacija utiče na ekipu i da nam se remete planovi koji su napravljeni pre početka sezone. Zvezdu čekaju veliki izazovi na domaćoj sceni i u Evropi narednog proleća", rečeno je za MONDO iz crveno-belog tabora.

Podsećamo, Borjan je u leto 2017. godine stigao u Crvenu zvezdu iz Ludogoreca, a tokom mandata među stativama osvojio je četiri titule, jedan Kup Srbije i postao rekorder po broju mečeva u Evropi. Branio je dva puta u grupnoj fazi Lige šampiona, tri puta u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i dva puta na evropskim mečevima u prolećnom delu sezone.