NEVEROVATNO

VLAHOVIĆ POBESNEO ZBOG TRENERA! Dok je Srbin jurio rekord, Italijan je ceo stadion ostavio u ŠOKU! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Odluka trenera Vinćenca Italijana je razljutila i Srbina i navijače Fiorentine.

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović je uspeo! Stigao je Kristijana Ronalda po broju golova u jednoj kalendarskoj godini, postigao je svoj 33. pogodak, pa je pobesneo zbog izmene.

U remiju sa Sasuolom (2:2) je postigao prvi gol za Fiorentinu i tako ih vratio u igru. Ali, na kraju se iznervirao zbog odluke trenera Vinćenca Italijana.

U 88. minutu je šef struke "ljubičastih" odlučio da napravi izmenu. Uveo je Igora umesto Vlahovića. Kada je Dušan video svoj broj na semaforu, vidno se iznervirao. Očigledno je bilo da mu se nije svidelo što je zamenjen dok juri rekord i mesto ispred Ronalda.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Protestovao je srpski napadač sve do odlaska na klupu, Italijano ga je zagrlio, pokušao da mu objasni zašto ga je izveo, ali Dušan nije bio preterano zainteresovan da sluša razloge. To je iznenadilo i navijače, koji su ostali šokirani izlaskom najboljeg igrača u momentima kada ekipa juri pobedu.

Možda bi do tri boda došli i ranije, da kapiten Kristijan Biragi u 68. minutu nije dobio drugi žuti karton. Bilo kako bilo, Vlahović će imati još jednu priliku da postane apsolutni rekorder i da prestigne Portugalca. Sledi meč sa Veronom.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt