Fudbal

NI SA KIM NEMAM PROBLEM, SAMO SA TOBOM! Jirgen Klop POBESNEO na derbiju, nikad nije bio ovako ljut

Autor Mladen Šolak

Nemac je bio van sebe od ljutnje.

Izvor: MN Press/Sky Sports Screenshot

U jednoj od najuzbudljivijih utakmica sezone, Totenhem i Liverpul odigrali su nerešeno u Londonu (2:2), a menadžer gostiju Jirgen Klop bio je na momenat van sebe od besa.

Njegova ljutnja bila je usmerena ka sudiji Polu Tirniju, kome je zamerio isključenje svog igrača Endija Robertsa zbog grubog faula i na asistenciju VAR-a. Nemac je potpuno "poludeo" kada je video da arbitar konsultuje video-tehnologiju nakon što to nije uradio kada je i Hari Kejn grubo startovao u prvom delu, pa prošao sa žutim kartonom, bez provere snimka.

"Nemam problem sa sudijama, samo sa tobom!", rekao je Klop Tirniju posle utakmice i to je moglo da se čuje na TV-u.

U razgovoru za "Skaj sports", Nemac je dodao: "Bilo je očigledno mnogo stvari koje su uticale na ovu utakmicu, ali za neka pitanja bolje da razgovarate sa gospodinom Tirnijem".

Na pitanje da li je Kejn trebalo da dobije oštriju kaznu, Klop je odgovorio kao iz topa: "Definitivno!".

"Možemo da damo Robertsonu crveni karton, to nije bio najpametniji start u njegovom životu, ali i taj Kejnov start je sigurno crveni karton, nema sumnje oko toga. Dakle, imamo VAR sobu i ljude koji sede u njoj i on je gledao Robertsonovu situaciju ponovo. To je uredu, za to VAR i služi. Ali što to nije uradio u situaciji sa Kejnom?", pitao je Klop.

Izvor: Sky Sports/Screenshot

Remi je najviše odgovarao Mančester sitiju, a Klop "spušta loptu" kad je rezultat u pitanju.

"U redu je to. Remi je u redu. Nismo toliko ludi da pomislimo da ne smemo sebi da dozvolimo remi protiv Totenhema. Ali ovo o čemu govorim su ključne situacije", dodao je Klop, koji je bio ljut i zbog nedosuđenog penala na Diogu Žoti.

Pogledajte kako trenutno izgleda tabela Premijer lige:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt