Fudbal

ZLATAN I EKIPA OVO NISU SMELI DA IZGUBE: Muk na San Siru - Ibrahimović NESTAO u derbiju!

Autor Mladen Šolak

Uzbudljivo je bilo u Milanu, gde su roso-neri poraženi protiv direktnog rivala u borbi za titulu

Izvor: Profimedia

U velikom derbiju Serije A, Napoli je pobedio Milan na San Siru 1:0 (1:0) i golom makedonskog reprezentativca Elifa Elmasa ponovo "otvorio" trku za titulu.

Zlatan Ibrahimović (40) i dalje igra fudbal da bi osvojio šampionski pehar sa Milanom, ali to neće uspeti ako sa saigračima bude gubio ovako važne utakmice. I ako bude igrao bledo kao večeras, kada se mučio da izgradi poziciju, da razigra saigrače, da primi loptu u kaznenom prostoru kako želi...

Trener Napolija Lučano Spaleti našao je dobitnu formulu za Milan i ponovo mu je upalio plan, iako se u 90. minutu držao za glavu, kao i njegovi igrači.

U tim trenucima, igrači Milana slavili su kasni izjednačujući gol Franka Kesija, koji je ipak poništen posle konsultacije sa VAR sobom, jer je francuski veteran Olivije Žiru bio u ofsajdu pred golmanom Napolija Davidom Ospinom i uticao je na igru...

Milan je tako posle kiksa protiv Udinezea u prošlom kolu večeras doživeo jako bolan poraz, posle kojeg tabela Serije A ima mirnijeg lidera, jer Inter ima četiri boda prednosti u odnosu na konkurente iz derbija na San Siru.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt