Neverovatno!

FUDBALER SITIJA JE PREDATOR - OPTUŽEN ZA SEDAM SILOVANJA: Već je u zatvoru, a javljaju se nove žrtve!

Autor Dušan Ninković

Francuski defanzivac još je u pritvoru, a optužbe se samo nižu...

Izvor: Profimedia

Fudbaler Mančester sitija Benžaman Mendi (27) uništio je svoju karijeru i reputaciju pošto se već nekoliko meseci nalazi u pritvoru. Do pre samo nekoliko meseci njegova karijera delovala je bajkovito, bio je fudbaler engleskog tima i povremeni reprezentativac Francuske, a sada deluje da je jedino što mu sleduje robija!

Levi bek koji je u karijeri igrao za Avr, Marsej i Monako tokom prethodnih nekoliko meseci optužen je od strane čak sedam žena za silovanje.

Sve je počelo u avgustu, kada je podignuta optužnica za četiri silovanja i jedan pokušaj seksualnog nasilja, a prvalj veš iz njegovog života nastavio je da isplivava. 

Slučaj je još ranije predstavljen sudu u Česteru, a sada je francuskom defanzivcu predočeno da je još jedna žena podnela prijavu protiv njega. Kako je ona navela, silovanje se dogodilo u julu ove godine, što potpada pod vremenski period u kojem je izvršio ostala dela.

Po informacijama koje ima britansko pravosuđe, Benžaman Mendi počinio je sedam silovanja i jedno seksualno nasilje, a za sada ga je pet žena prijavilo. Za dve od njegovih pet žrtava veruje se da su u trenutku napada bile maloletne, što će biti dodatni teren Francuzu.

Tokom profesionalne karijere osvojio je Ligu 1 sa Monakom, kao i tri titule sa Mančester sitijem. Od kako je 2017. godine pojačao engleski tim imao podizao je i dva trofeja u EFL kupu, odnosno jedan Komjuniti šild. Bio je deo tima koji je prethodne sezone igrao finale Lige šampiona, ali deluje da je njegova karijera gotova...