BOMBA!

NAJLEPŠA FUDBALERKA "SRUŠILA" INSTAGRAM JEDNOM FOTKOM: Za 24 sata lajkovalo je 1,5 miliona ljudi! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Atraktivna fudbalerka ponovo je u centru pažnje.

Izvor: Profimedia/Maurizio Borsari/AFLO/Instagram/alishalehmann7/Screenshot

Jedna od najlepših i najatraktivnijih fudbalerka sveta Ališa Leman (22) zna kako da dođe u centar pažnje, a sada je to uspela fotografijom u kupaćem kostimu na plaži!

Lepotica koju prati više od 5 miliona ljudi na Instagramu pozirala je na plaži u minijaturnom kupaćem, okrenuta leđima, a za samo 24 sata ova fotografija sakupila je preko 1,5 miliona lajkova i završila u rubrikama mnogobrojnih medija iz Engleske, Francuske, Španije, Italije, rodne Švajcarske...

"Nema konkurencije, vidim samo sebe", napisala je Ališa uz objavljenu fotografiju.

U komentarima dominiraju koleginice koje hvale njen izgled, a tu su i fudbalski navijači koji su možda baš zbog nje počeli da prate njenu Aston Vilu.

Ališa je inače sjajna fudbalerka i standardna je reprezentativka Švajcarske, dok je u centar pažnje medija stigla ipak zbog toga što je otvoreno pričala o svojoj seksualnosti.

Naime, Ališa Leman je tri godine bila u vezi sa fudbalerkom Ramonom Bahman, otvoreno je kritikovala muškarce i rekla da na utakmice ženskog fudbala dolaze samo da bi njih gledali, dok je potom uplovila u vezu sa fudbalerom Daglasom Luizom, inače takođe članom Aston Vile.

Za sada se izgleda odlično slažu, a pogledajte kako inače Ališa blista na Instagramu:

Tagovi