SVE MU SE SVIĐA

SRPSKI FUDBAL JE ŽIVNUO, A SAMO JEDNA JE PROMENA - VAR TEHNOLOGIJA: Ivica Iliev hvalio "večite" - Spektakularni smo!

Autor Milutin Vujičić

Sportski direktor Partizana o uspehu "orlova", ali i "večitih".

Izvor: Arena sport/screenshot

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev bio je jedan od gostiju na današnjoj ceremoniji Fudbalskog saveza Srbije (FSS) na kome su dodeljenje nagrade najboljem fudbaleru, fudbalerki i treneru iz Srbije za 2021. godinu.

Pojavio se nasmejan u društvu tehničkog direktora Miloša Vazure i predsednika Milorada Vučelića, a u izjavi za TV Arena Sport analizirao je prethodnu fudbalsku godinu koja je u svakom smislu bila uspešna za Srbiju. Kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou.

"Analizirajući poslednjih nekoliko decenija, ne sećam se kada je srpski fudbal ovako napredovao i leteo. Reprezentacija je fantastična, dva naša najveća kluba spektakularna, rejting srpskog fudbala je na rekordnom nivou. Budućnost je prelepa koja nas čeka, ne znam, samo reči hvale za aktere srpskog fudbala", poručio je Ivica Iliev koji ističe da su svi jedva dočekal malu pauzu u prvenstvu posle uzbudljive jeseni.

Ivica Iliev se osvrnuo i na to kako je VAR tehnologija uticala na kvalitet srpskog fudbala

"Partizan je dugo pokušavao da objasni da je VAR tehnologija potrebna srpskom fudbalu. Uverili smo se da ove godine pored poboljšanja svih aktera na terenu, imamo i fantastične rezultate, mnogo golova i fudbalske lepote, kao da je fudbal u Srbiji je živnuo, a samo jedna promena je - VAR tehnologija", kazao je direktor Paritzana.

"To je doprinelo rastu srpskog fudbala".

Za kraj je rekao i da sportski sektor crno-belih ne sedi skrštenih ruku, nego radi 24 sata na dovođenju novih igrača, ali nije otkrivao imena.

Postanite deo &a target="_blank" href="https://invite.viber.com/?g2=AQBjQILmYKeyUU2n%2FkfNi2jePfkq4A6%2FW3EsW83nRphPLTaJQHd8jcNgLGJNDWbP&lang=en">MONDO SPORT zajednice na Viberu.