Haos!

KATASTROFA ZA PREMIJER LIGU - UNIŠTEN JE NAJVEĆI PRAZNIK: Korona kvari ono što ceo svet OBOŽAVA!

Autor Dušan Ninković

Veliki problemi pogodili su engleski fudbal u doba praznika.

Izvor: Profimedia

Navijači engleskih klubova za svoj najveći praznik smatraju "Boksing dej", jer se Premijer liga tradicionalno igra i kada sve druge lige naprave pauzu zbog praznika. Ove sezone biće nešto drugačije, mada je doneta odluka da se ne prekida prvenstvo!

Iako je čak devet mečeva zakazano za 26. decembra 2021. godine, neće ih biti odigrano ni blizu toliko. Već su otkazana četiri susreta, a poslednji u nizu je duel Kristal Palasa i Totenhema!

Prethodnih nedelja su "Pevci" imali mnogo problema zbog virusa, ali ovog puta odložena je utakmica jer je korona "buknula" u redovima njihovog gradskog rivala. Kristal Palas prijavio je da su dvojica članova stručnog štaba pozitivni, a kako je to obično slučaj,. virus se brzo raširi na ostatak tima.

Ovaj meč je četvrti koji je zakazan za nedelju, ali neće biti odigran. Pre njega otkazani su susreti Liverpul - Lids, Vulvsi - Votford i Barnli - Everton, a korona nastavlja da pravi ogromne probleme u prvenstvu.

Iako bi kolo koje se igra na "Boksing dej" trebalo da bude 19. kolo prvenstva, ekipe Totenhema i Barnlija će nakon ovog vikenda imati samo po 15 odigranih mečeva. Kada će i kako stići to da nadoknade, veliko je pitanje...