Fudbal

ZVEZDIN KARAVAN DELI PAKETIĆE I DONOSI RADOST: Crveno-beli obradovali mališane širom Srbije poklonima

Autor Nemanja Stanojčić

Karavan Crvene zvezde donosi radost najmlađima širom Srbije.

Izvor: FK Crvena zvezda

Pokrenula je Crvena zvezda akciju pod nazivom "Od rođenja mog" i odlučila je da obraduje svoje članove širom Srbije. Deda Mraz deli poklone mališanima i tako donosi radost u domove za vreme praznika.

Novogodišnji karavan krenuo je 18. decembra i ekspedicija srpskog tima posetila je veliki broj gradova, Mladenovac, Lazarevac, Čačak, Topolu, Gornji Milanovac... U narednim danima je nastavljen karavan, pa su tako obradovali bebe u Ivanjici, Požegi, Kraljevu, Trsteniku.

Ekspedicija Zvezde je trećeg dana obradovala najmlađe u Kruševcu, Nišu, Leskovcu i Pirotu, a narednog dana su se radovali mališani u Kragujevcu, Požarevcu, Velikoj Plani, Petrovcu na Mlavi i Grockoj. Zatim su se vratili u Beograd gde su posetili veliki broj opština u prestonici. Zvezdin karavan je zatim otišao ka severu Srbije u Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin...

"Zvezdin klupski autobus izazvao je oduševljenje stanovnika svhi gradova koje smo posetili i bio je prava atrakcija. Pored obeležja Zvezde veliku pažnju izazvao je i Deda Mraz koji je predao paketiće najmlađim članovima", navodi se u saopštenju.

Zvezdin karavan i paketići
Izvor: YouTube/Zvezda TV

Plan crveno-belih je da u narednim danima podele paketiće svojim članovima i u Republici Srpskoj.