Fudbal

DO KADA ĆE OVAJ ČOVEK DA SPASAVA MANČESTER JUNAJTED? Jedva su se izvukli protiv NAJGOREG tima u ligi!

Autor Mladen Šolak

Igrali su protiv poslednjeg na tabeli i bile su potrebne čudesne odbrane da ne izgube.

Izvor: Twitter/The Sportsman

Mančester junajted je drhtao i nekako izbegao poraz protiv "fenjeraša" Njukasla - 1:1. Golom Edinsona Kavanija u 71. minutu, ekipa Ralfa Ragnika sprečila je potpunu blamažu na terenu ekipe koja je u ponedeljak osvojila tek 11. bod ove sezone.

Uprkos golovima Alana Sen-Maksimana za vođstvo domaćih u 7. minutu i potom Kavanijevom izjednačujućem golom, potez utakmice definitivno je bila spektakularna odbrana Španca Davida De Hee. On je "iščupao" u 88. minutu loptu iz gornjeg desnog ugla svog gola, a ujedno je iščupao i Junajted iz veoma teške situacije.

Kristijano Ronaldo odigrao je ceo meč za goste, srpski vezista Nemanja Matić zaigrao je za Junajted od 78. minuta i kao i ostali deo tima biće zahvalni svom čuvaru mreže na tome što nisu izgubili od tima koji je samo jednom pobedio ove sezone.

Da De Hea nije bio tako priseban pri šutu Migela Almirona, Junajted bio postao tek drugi "skalp" bogatog kluba koji je u velikim problemima u toku borbe za opstanak, u kojoj će izvesno provesti i ostatak sezone. Uostalom, pogledajte tabelu:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt