Bez ustezanja

KRISTIJANO RONALDO, NEMOJ DA BEŽIŠ! Sa njim je osvojio TRI titule, sad ga žestoko kritikuje - u Junajtedu jedno NE SMEŠ

Autor Mladen Šolak

Otvorena poruka lideru Mančester junajteda. Jedno nije smeo da dopusti.

Izvor: Profimedia

Čuveni desni bek Junajteda Gari Nevil kritikovao je Kristijana Ronalda zato što je odjurio u svlačonicu posle razočaravajućeg remija protiv Njukasla.

Nekadašnji igrač i trener, a sada komentator Skaj Sportsa, otvoreno je zamerio Portugalcu to što nije pozdravio navijače posle meča protiv ekipe koja je do sinoć bila najslabije rangirana u Premijer ligi. Umesto toga, "CR7" odjurio je pravo u svlačionicu.

"Moraš da budeš tamo gde si neophodan saigračima u tim trenucima. Na kraju krajeva, volim tog momka, on je najbolji koga sam ikad video, ali nemoj tako da odeš. To mi se ne sviđa", rekao je Nevil, koji je sa Ronaldom osvojio tri titule.

Mančester junajted odigrao je loše protiv poslednjeplasirane ekipe tabele, Njukasla, a da nije bilo golmana Davida De Hee, "crveni đavoli" bi verovatno izgubili proti fenjeraša. Ovako je završeno 1:1, a gorak ukus svakako je ostao u ustima navijača Junajteda, posebno zbog Ronaldovog gesta.

"Ne interesuje me kako si igrao. Moraš da odeš da aplaudiraš navijačima posle utakmice. Idi do njih, posebno ako si najbolji igrač na svetu, ako ne i jedan od najvećih svih vremena", izjavio je Nevil.

"Pričam sada o njegovom govoru tela. I ranije ove sezone je odlazio, kao protiv Evertona. Večeras je opet odjurio", dodao je Englez o Portugalcu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt