POGLEDAJTE

AU! RONALDO ŠUTNUO IGRAČA I NIJE DOBIO CRVENI: Kristijano besneo iz NEMOĆI - zbog ovog poteza ga svi prozivaju! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Portugalcu nije prvi put ove sezone da nije zaradio isključenje nakon udaranja rivala.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su prvu utakmicu posle 16 dana pauze, ali su se u meču protiv Njukasla propisno "blamirali" - jedva su uspeli da stignu do boda protiv najgoreg tima lige.

A u svemu time, Kristijano Ronaldo je ponovo izbegao crveni karton, a utisak mnogih je, samo zbog svog imena.

Junajtedi iz Mančestera i Njukasla su remizirali 1:1 na "Sent Džejms parku", ali u centru pažnje ostao je Kristijano Ronaldo i njegov potez iz 57. minuta utakmice.

Uveliko je Junajted gubio posle gola Sen Maksimana, a posle oduzete lopte nad levim bekom Aleksom Telesom, Ronaldo se zatrčao na Rajana Frejzera i u punom trku ga svom snagom šutnuo po nozi.

Do lopte uopšte nije stigao, igrač Njukasla je odmah pao na travu u bolovima, a glavni sudija je Ronaldu pokazao žuti karton, što je za mnoge na društvenim mrežama bila previše blaga odluka.

Ređala su se pitanja kako je moguće da nije dobio crveni karton, dok su pojedini stajali u njegovu odbranu govoreći da nije bilo namere da povredi igrača Njukasla.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Ovo nije prvi put ove sezone da se Ronaldo nalazio u ovakvim situacijama.

Nešto slično smo videli i protiv Liverpula u meču koji je Junajted izgubio 0:5 na "Old Trafordu", kada je glavni sudija propustio priliku da Portugalca isključi zbog šutiranja Kurtisa Džonsa.