Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Liverpul 1,42, Kristal Palas 1,75, Galatasaraj 1,30!

Izvor Promo

Nigde nećete naći veće

Izvor: Profimedia

Nije previše sadržajan sportski dan, ali i pored toga mogu da se proberu zanimljivi mečevi. Bukmejkeri Mozzarta su izdvojili tri.

Spremne su pojačane kvote za mečeve engleske Premijer lige i Kupa Turske, odnosno dvojka na Liverpul i jedinice na Kristal Palas i Galatasaraj.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

LESTER - LIVERPUL (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1,42
Sredina je sezone u Premijer ligi, a Lester zauzima neobično deseto mesto na tabeli. U 17 kola Lisice su ostvarile šest pobeda i četiri remija, i imaju čak 25 bodova manje od lidera Mančester Sitija. U poslednjem meču kod kuće Lester je lako pobedio Njukasl (4:0), a pre dva dana je stradao od Građana sa 6:3 na Etihadu. Večeras ga čeka težak posao jer mu u goste stiže Liverpul. Redsi uspešno nastupaju na svim frontovima. U Ligi šampiona su stigli do nokaut faze, a u prvenstvu Engleske momci Jirgena Klopa iza sebe imaju 12 pobeda i pet nerešenih ishoda usled čega drže drugo mesto. U proteklom ligaškom duelu Crveni su na gostovanju Totenhemu odigrali 2:2. Međutim, pre šest dana su se plasiralu u polufinale Liga kupa, baš protiv Lestera. Bilo je 3:3, a Liverpul je slavio na penale.

Nema boljeg načina da uđeš u 2022. godinu od osam cifara na računu. Šta ako ti kažemo da ćeš to moći da ostvariš uz malo sreće? Dovoljno je da do kraja godine odigraš tiket na bilo kojem meču na klađenju uživo i ulaziš u konkurenciju za novogodišnji DŽEKPOT.

KRISTAL PALAS - NORIČ (UTORAK, 16.00), KEC 1,75
Kristal Palas je imao visoke aspiracije pred početak sezone. Orlovi su planirali da se bore za jedan od trofeja, ali su takmičenje u Liga kupu završili fijaskom u prvom kolu protiv Votforda. U šampionatu Engleske Palas deluje manje-više uspešno, pošto je u 18 kola uspeo da dođe do 12. pozicije. Posle poraza od Evertona (3:1), Orlovi su u nedelju remizirali sa Sautemptonom (2:2) i izgubili od Totenhema (0:3). Danas na noge Kristal Palasu stiže fenjeraš Norič, koji je sjajno proveo proteklu sezonu u Čempionšipu. Ipak, Premijer liga je krupan zalogaj za Kanarince, koji posle 18 kola zauzimaju poslednje mesto na tabeli. Ostvarili su samo dve pobede do sada i pride četiri remija. Posle boda protiv Njukasla, gosti su pretrpeli četiri poraza u nizu bez datog gola.

GALATASARAJ - DENIZLI (UTORAK, 19.00), KEC 1,30
Galatasaraj ove sezone u domaćim okvirima ne blista. U Superligi su Lavovi tek na desetom mestu, dok su u Ligi Evrope bili odlični i sa prvog mesta u grupi se plasirali u nokaut rundu. Žuto-crveni su se nedavno bez problema nosili sa Antalijom (2:0), što im je bila prva pobeda posle šest sušnih duela na svim frontovima. Danas Galata igra protiv Denizlija za osminu finala Kupa. Gosti su u žalosnom stanju, nalaze se na pretposlednjem mestu druge lige, sa samo 16 bodova. Da stvar po Denizli bude još gora, na gostovanje Galatasaraju dolazi bez sedam prvotimaca.
NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

Tagovi