Pojačanje!

FRANCUSKI VELIKAN DOLAZI PO PARTIZANOVO DETE: Sa 18 godina napustio Humsku, a eksplodirao kad se vratio u Superligu!

Autor Dušan Ninković

Mladi i talentovani napadač Čukaričkog mogao bi da postane najveći transfer u istoriji tog kluba.

Izvor: MNPress

Nekadašnji fudbaler Partizana sada je na meti francuskog velikana. Momak koji se nakon nekoliko sezona lutanja vratio u srpski fudbal i zablistao u dresu Čukaričkog privukao je pažnju timova iz Top5 liga, prenose francuski mediji.

Za Đorđa Jovanovića (22), golgetera koji je pre nešto više od godinu dana pojačao tim sa Banovog brda, zainteresovan je Olimpik iz Marseja!

Ove informacije prenosi portal "footmercato", koji otkriva da bi zbog odlazaka dvojice igrača na Kup afričkih nacija francuski velikan mogao u januaru da završi transfer Srbina.

"Uzeti ga iz njegovog sadašnjeg kluba neće biti nimalo lako. U redu za njega stoji još nekoliko evropskih klubova i morali bi da se plati između četiri i pet miliona evra", navodi ovaj sajt, pominjući cifru koja bi bila rekord Čukaričkog.

U Olimpiku smatraju da im Arkadijuš Milik nije dovoljan za izazove koji slede, pa kako ne bi morali da tragaju za prinudnim rešenjima na mestu napadača, žele u januaru da osveže igrački kadar. Jedan od fudbalera koji su im zapali za oko je i strelac 11 golova na 15 mečeva u tekućoj sezoni Superlige.

Jovanović je pogodio na poslednja tri meča u jesenjem delu, a pre toga je imao pauzu od nekoliko mečeva neigranja. Zbog problema sa povređenim rebrom propuštao je mečeve u prvoj polusezoni, a i pored toga je ostvario impresivan učinak u prvenstvu.