Srećno!

PARTIZANOV ŠTOPER OŽENIO SE BIVŠOM ODBOJKAŠICOM: Prelepa mlada blistala u venčanici! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Imao je slobodnog vremena u pauzi pred početak priprema za prolećni deo sezone.

Izvor: Instagram/printscreen/jovanatodorovic14/MNPress

Pauzu između dva dela sezone crnogorski štoper i jedan od najboljih igrača Partizana ove jeseni Igor Vujačić (27) iskoristio je da se oženi! On je na ludi kamen stao sa svojom dugogodišnjem devojkom Jovanom Todorović, nekadašnjom odbojkašicom koja je igrala čak i za mlađe reprezentativne selekcije.

Jovana je blistala u venčanici, a često i na fotografijama na Instagramu može da se vidi kako fantastično izgleda!

Njih dvoje su godinama u vezi čije detalje nisu često iznosili u javnost, a o tome da ljubav cveta dobro su upućeni njihovi pratioci na društvenim mrežama. Mnogo zajedničkih fotografija, čak i nekih na kojima razmenjuju nežnosti nalazi se na Igorovom i Jovaninom Instagramu.

Pogledajte kako izgleda Jovana Todorović:

Podsećamo, štoper Partizana je pre dve i po godine stigao u Humsku iz ekipe Zete, u kojoj je proveo najveći deo karijere. Od dolaska Aleksandra Stanojevića na klupu standardan je prvotimac crno-belih, a njegove dobre partije donele su mu i pozive u nacionalni tim.

U međuvremenu, Vujačić se u dresu Partizana dokazivao i na međunarodnoj sceni, a do sada je sakupio 66 mečeva za Partizan. Na njima je postigao sedam golova, a ekipi mnogo znači zbog čvrstine u odbrani.

Pogledajte fotografije sa venčanja: