Majstorija!

BOMBA - MAKAZICE ZA POBEDU U 93. MINUTU: Dve gluposti defanzivaca, on ih kaznio spektakularnim golom! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaler iskoristio neopreznost svojih rivala i prelepim potezom savladao golmana za pobedu.

Izvor: twitter/screenshot/@MaghribGoals

Derbi 15. kola prvenstva Maroka pripao je domaćem FUS Rabatu, pošto su pogotkom u 93. minutu susreta postavili konačnih 3:2 protiv Vidada. Peti gol na meču postigao je Muntasir Lahtimi (20), a on je pravo remek-delo.

Mladi vezni fudbaler iz Maroka rešio je derbi makazicama sa ivice kaznenog prostora i to nakon što je fantastično ispratio dve greške gostujućih defanzivaca. Jedan je hteo da loptu pošalje daleko napred pa mu je prešla preko noge, a drugi da je glavom vrati do golmana za šta nije upotrebio dovoljno snage.

I kada je već prilika stvorena, Lahtimi se potrudio da je iskoristi. Idealno se pozicirao pre nego što je lopta pala na zemlju, namestio je na udarac i napravio jedne od najlepših makazica svetskog fudbala u ovoj sezoni.

Ovako je to izgledalo:

Bio je to fenomenalan pogodak za pobedu i komplikovanje situacije na vrhu.

Vidad sada ima 35 bodova iz 15 odigranih mečeva, Raža Kazablanka je drugoplasirana sa 27 bodova i dva meča manje, dok je FAR Rabat iz 13 mečeva osvojio 23 boda. Te dve ekipe će imati priliku da se približe lideru i da u drugom delu prvenstva pokušaju da se domognu trofeja.

Pogledajte celu akciju:

Tagovi