Transfer karijere

"SRPSKI KROJF" U INTERU MENJA SUPERZVEZDU: Čeka ga transfer karijere ako pristane, Inzagi ga želi iza špiceva!

Autor Nikola Lalović

Dobro ga znaju iz Italije, a ako bi došao bio bi veliko pojačanje u kreativnom delu ekipe.

Izvor: Profimedia

Naredne sezone bismo mogli opet da gledamo srpski Inter! Nekada su dres ovog kluba nosili Dejan Stanković, Siniša Mihajlović i Zdravko Kuzmanović, a sada bi opet nekoliko srpskih fudbalera moglo da zaigra u Milanu. 

Poznato je da se već neko vreme "nerazuri" interesuju za Filipa Kostića, ali sada "Gazeta" navodi da i u ofanzivnom delu veznog reda žele Srbina. Naime Inter bi hteo da od naredne sezone u svojim redovima ima Filipa Đuričića! 

"Srpski Krojf" ima ponudu i da se vrati u Holandiju gde je napravio fudbalsko ime, a očigčledno da će moći da bira između velikana. Fejnord i Inter računaju na to što Đuričić još uvek nije produžio saradnju sa Sasuolom, a ugovor mu ističe na kraju sezone. 

U Interu ga vide kao idealnu zamenu za Aleksisa Sančeza koji nije ni senka onog igrača koji je dominirao u Barseloni i Arsenalu. Đuričić je mlađi, jeftiniji, a vrlo verovatno je trenutno i bolje rešenje od čuvenog Čileanca. 

Ipak ostaje da se vidi šta će on odlučiti, U Sasuolu je našao mir i prvi put od svojih početaka u Herenvenu uspeo da se duže zadrži u nekom klubu. Bliži se 100. ligaškom meču za tim iz Ređo Kalabrije i ima još vremena da odluči o svojoj sudbini.