Promašaj!

BIVŠI IGRAČ LIVERPULA SE ŠOKIRAO - "BILA JE PRELEPA I NASMEJALA MI SE": Hteo da je vodi na piće, pa saznao čija je!

Autor Dušan Ninković

Saigrači su mu se smejali jer je planirao da smuva devojku koja je već imala dečka.

Izvor: Profimedia/Instagram/nagore.aranburu/printscreen

Nekadašnji engleski fudbaler Piter Krauč važi za veoma duhovitog čoveka, a njegovim komentarima navijači se često oduševe. Ovog puta nije pokušao da ispadne smešan, samo je ispričao anegdotu iz igračkih dana - kada mu se smejala čitava svlačionica Liverpula!

Ova situacija desila se još davno, kada je Piter Krauč tek stigao u redove velikana. Bilo je to u leto 2005. godine, a prvih nekoliko meseci živeo je u hotleu jer je tražio kuću koju će kupiti za sebe.

Na recepciji hotela upoznao je prelepu devojku koja mu se osmehnula, pa je on to shvatio na specifičan način. Poželeo je da je pozove na piće, zatim čitavu situaciju ispričao saigraču Džejmiju Karageru, a pod uticajem iskusnog defanzivca i ostalim fudbalerima. Tada je postao žrtva!

Ovako izgleda devojka koja je privkla pažnju Pitera Krauča:

"Na recepciji sam video devojku koja je bila prelepa i nisam mogao da verujem da me je pogledala i nasmejala mi se. Otišao sam na trening i Karageru rekao koliko je prelepa i mislio sam da imam šanse kod nje i da treba da je pozovem na piće", ispričao je Piter Krauč.

Sve bi bilo u redu da je devojka koju je primetio bila je recepcionarka. Zapravo, radilo se o Nagore Aranburu, tadašnjoj devojci Ćabija Alonsa, sa kojim je Piter postao saigrač.

"Karager je pozvao nekoliko starijih igrača i kada sam im to ponovio, svi su počeli da se smeju. Ispostavilo se da je ona bila na recepciji samo kako bi uvežbala engleski jezik, koji joj nije bio dobar. Srećom, Ćabi mi to nikada nije zamerio", dodao je Krauč.

Vezu svog nekadašnjeg kolege nije pokvario, a Ćabi i Nagore su zajedno i više od deceniju i po kasnije. I Piter, koji je isticao da bi bio nevin da nije fudbaler, uspeo je da nađe svoju srodnu dušu.