Lud čovek!

GLUPOST FUDBALERA "KOSOVA" - CELA HRVATSKA SE SMEJE TOM POTEZU: Poznat po devojci i ludim žurkama, a sada se izblamirao!

Autor Dušan Ninković

Neverovatno šta je uspeo da uradi.

Izvor: Profimedia

Fudbaler Lirim Kastrati (22) iz Kosovske Kamenice već je 17 puta nastupio za takozvanu reprezentaciju Kosova, ali je i pored solidne igračke kariejre poznatiji po skandalima. Moldavci mu nisu dali da uđe u zemlju pred meč Šerifa i Dinama iz Zagreba, često pravi lude žurke, a tu je i njegova devojka.

Ipak, anegdota koju je ispričao golman Ivo Grbić tiče se samo fudbalera koji se iz Zagreba preselio u Varšavu, gde sad nosi dres Legije.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji u Hrvatskoj, golman koji je na pozajmici iz Atletiko Madrida u Lilu otkrio je neobičnu priču iz prošle sezone.

"Kupio je tati i sebi automobile za 200 hiljada evra nakon potpisa za Dinamo. Nakon toga su u klubu smanjene plate za 30%, pa on nije imao da plati lizing", rekao je Grbić i počeo da se smeje.

Njegovom smehu pridružio se voditelj emisije na hrvatskoj televiziji, a verovatno je veoma smešno bilo i gledaocima.

Lirim Kastrati, koji je tri godine nosio dres Lokomotive iz Zagreba u avgustu 2020. godine je pojačao Dinamo. Očekivao je da će mu prihodi biti veliki, ali je klub u dogovoru sa igračima smanjio plate zbog pandemije korona virusa. To je stvorilo i njemu neke finansijske probleme.

Inače, reprezentativac "Kosova" poznat je i po ljubavi sa Anđelom Štimac koja ne želi da se uda za njega, ali i ludim žurkama koje su mu napravile problem u klubu u koji je prešao pre nekoliko meseci.

Ovako izgleda devojka sa kojom čeka dete: