OBOJICA!

ŠOK! RONALDO I MESI POZITIVNI NA KORONU: Obojica saznali u roku od POLA SATA saznali, Leo propušta važan meč!

Autor Nebojša Marković

Sitgle su potvrde u nedelju ujutro.

Izvor: Profimedia

Otkako je Lionel Mesi stigao u Pari Sen Žermen, ne cvetaju mu ruže partijama na terenu, a sada je stigla loša vest po njega.

Legendarni Argentinac je pozitivan na korona virus, a u razmaku od oko pola sata, ista vest pojavila se i o legendarnom Brazilcu Ronaldu!

U nedelju ujutro, PSŽ je potvrdio da je Mesi dobio pozitivan nalaz testiranja na Kovid-19 i jedan je od četvorice igrača koji će sada morati u karantin.

Mesi je bio pozitivan uz Huana Bernata, Serhija Rika i Nejtana Bitumazalu, i nijedan od njih četvorice neće putovati na utakmicu Kupa Francuske, koju PSŽ u ponedeljak očekuje protiv Vana.

Za Argentinca se tako nastavlja serija loših vesti otkako je stigao u Pariz, pošto ove sezone trpi brojne kritike zbog svojih partija u francuskom prvenstvu. Na 11 utakmica je postigao samo jedan gol, dok je u Ligi šampiona bio na svom uobičajenom nivou - pet puta je tresao mrežu na pet utakmica.

Nedogo nakon potvrde o Mesijevom pozitivnom nalazu, isto se dogodilo i sa Luis Nazariom da Limom. Kruzeiro, klub koji je Ronaldo nedavno kupio, objavio je na društvenim mrežama da je slavni Brazilac bio pozitivan na korona virus.

On je zbog toga morao da odloži obaveze koje je imao u svojstvu predsednika kluba. Ronaldo je dobro i oseća blage simptome, saopštio je Kruzeiro.