OPA!

ZLATAN ZA PROŠLU NOVU GODINU BIO SA DILETOM, A SAD OPET ŠOKIRAO: "Najluđa noć" koja uopšte ne liči na njega! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Izgleda da je Zlatan ušao u godine kada je vreme da se smiri.

Izvor: Profimedia/Sportimage/Alamy Live News/Instagram/dilettaleotta/Screenshot

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović će u 2022. godini proslaviti 41. rođendan, ali i dalje nema nameru da odustane od fudbala, međutim neke životne navike je morao da menja zbog "krštenice".

Za proslavu Nove godine nije išao ni na kakve žurke, a kamoli da je pomislio na italijansku voditeljku Diletu Leotu. Za doček 2021. godine spekulisalo se da je novogodišnju noć proveo upravo sa atraktivnom Italijankom, međutim izgleda da se smirio i odlučio da sada ne pravi nikakve bahanalije.

Naime, Ibrahimović je "najluđu noć" napravio pravo iznenađenje pošto je skromno proslavio u grupu porodice. U društvu supruge Helene i dece bio je na večerai kod bivšeg saigrača Ignacija Abatea.

I ne samo to, ako je verovati "Gazeti delo Sport", Ibrahimović je odmah posle večere krenuo kući.

Nezvanično, u svoj dom je sa porodicom stigao i pre 1 sata iza ponoći, ispoštovavši tako preporuke italijanskih vlasti koje su i te kako bile rigorozne zbog pandemije korona virusa. Ibrahimović, koji je preboleo kovid, odlučio je da se kao pravi uzorni građanin drži propisa.

I ne samo to, Ibrahimović je već drugog dana 2022. godine došao na trening Milana, obradovavši tako trenera Stefana Piolija koji nije bio siguran da će ga imati za meč sa Romom.