OTKUD TO?

NEVIĐENO U SRPSKOM FUDBALU - JAVNO OBJAVILI TRANSFER LISTU: Voždovac saopštio kojih 5 igrača može da ide

Autor Milutin Vujičić

"Zmajevi" su odlučili da budu potpun transparentni.

Izvor: MN Press

Voždovac je jesenji deo sezone u Superligi zaršio na visokom šestom mestu, ali ih ove zime očekuje ozbiljna rekonstrukcija stoga je rukovodstvo prethodnih dana obavilo razgovore sa igračima.

Raspravili su o statusu svakog od njih, a pomalo netipično - Voždovac je nakon toga objavio i ko je na "tranfer listi".

U saopštenju koje je prosleđeno medijima, navedeno je da su Miloš Stojčev, Filip Avrić, Aleksandar Bogdanović, Nemanja Cvetković i Stefan Jaraković slobodni u izboru nove sredine, odnosno Voždovac očekuje da tokom zimskog prelaznog roka napuste "krov".

"Iskoristili smo kraj godine za seriju sastanaka kako bismo spremno dočekali pripremni period, a formiranje tima jedna je od najvažnijih tačaka za ispunjenje ciljeva koje smo postavili. Momci kojima smo obavili razgovore nisu imali veliku minutažu u jesenjem delu sezone iz različitih razloga, pa smo im kroz razgovor omogućili da pronađu nove sredine u kojima će više igrati i dokazivati se. To su sve odlični ljudi i igrači, klub im se zahvaljuje na svemu učinjenom do sada a želimo im i mnogo sreće u nastavku karijere", poručio je direktor kluba Miloš Mirković.

"Zmajevi" će se zvanično okupiti 10. januara na "krovu" TC Stadion gde će obaviti prvi deo priprema, dok je polazak za Antaliju planiran za 20. januar.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt