Pojačanje!

STRAŠNO POJAČANJE SRPSKOG TREĆELIGAŠA - SA PARTIZANOM JE BIO ŠAMPION: Igrali su u eliti, a sa njim napadaju Prvu ligu!

Autor Dušan Ninković

Sećate se krilnog fudbalera koji je nekoliko godina igrao u Superligi?

Izvor: MN Press

Nekadašnji fudbaler Partizana Predrag Luka (33) biće u prolećnom delu sezone kapitalno pojačanje "Oklopnika". smederevci, kojima je cilj plasman u Prvu ligu Srbije, doveli su iskusnog napadača i sa njim žele da izbore mesto u drugoj ligi.

Ovu transfer bombu u niželigaškom fudbalu u Srbiji potvrdio je i sam fudbaler objavom na Instagramu, a nekadašnji šampion Srbije a crno-belima spreman je za novi izazov u kariejri.

Luka je u smederevo stigao iz Rabrova za koje je do sad anastupao, a njegova karijera nakon Partizana bila je veoma šarena. Humsku je napustio 2016. godine kada je pojačao Mladost iz Lučana, a zatim su se ređali OFK Beograd, Temnić, Sloga iz Petrovca na Mlavi i Mladi radnik iz njegovog rodnog Požarevca.

Upravo u tom klubu je ponikao, a svojevremeno primetili su ga skauti Rada u kojem je stekao punu afirmaciju. Nakon tri sezone u timu sa Banjice proveo je dve i po sezone u crno-belom dresu, a za to vreme je i dva puta bio šampion Srbije.

Navijači Partizana sigurno ga pamte iz tog perioda, a Luka će u finišu karijere biti ljubimac publike u Smederevu, gde se već godinama mašta o povratku na staze stare slave. Svojevremeno su Smederevci igrali elitni rang, imali jedan od najmodernijih stadiona u zemlji i bili učesnik evrokupova, ali to je prošlost koje se mlađi naraštaji na tribinama uopšte ne sećaju.

Možda sa Predragom Lukom mogu, korak po korak, do Superlige.