Skandal!

SLIKAO SE SA MESIJEM, A SADA MU PRETE SMRĆU: Leo je pozitivan, a on im je kriv - kažu mu da je UBICA!

Autor Dušan Ninković

Puštao je muziku na zabavi koju je Lionel posetio i zbog toga dobija odvratne poruke.

Izvor: Instagram/ferpalaci0/printscreen

Lionel Mesi je pozitivan na korona virus, a navijači su našli krivca za to, čoveka koji je puštao muziku na jednoj žurci u Argentini. Tamo je bio prisutan u fudbaler PSŽ-a, fotografisao se sa di-džejem, a zbog te slike gomilu poruka dobija Fer Palasio (31) kome se čak i preti smrću zbog ovoga.

Fanovi Mesija smatraju da je DJ poznat u Južnoj Americi preneo virus na fudbalera jer se često kreće po žurkama i postojala je velika šansa da se zarazi na nekom od tih mesta.

Čak i da je to tačno - a Fer demantuje negativnim testom, nema potrebe da se navijači tako ponašaju.

"Postao sam trend na Tviteru jer je Mesi pozitivan na Covid-19. Oni mi šalju poruke i tvrde da sam ga ja zarazio. Nazvali su me 'ubicom'. Dobijam mnogo loših poruka. Juče sam se testirao jer moram da putujem u Urugvaj, nijsam pozitivan na koronu", naveo je argentinski DJ.

Podsećamo, informacije o pozitivnim testovima za jednog od najboljih svih vremena pojavile su se juče, tokom njegovog boravka u rodnoj zemlji.

Mesi je otputovao u Argentinu kako bi se odmorio i proslavio praznike sa porodicom, a po informacijama iz kluba neće se vraćati u Pariz dok ne bude spreman za treninge. Klub mu je dozvolio da ostane u Argentini koliko god je potrebno, što je sjajan gest PSŽ-a.

Ipak, navijače je pogodilo to što ofanzivac Parižana mora da propušta utakmice svog kluba. Oni su nezadovoljni pa su igrom slučaja žrtvu našli u čoveku koji je puštao muziku na žurci kojoj je Mesi prisustvovao.

Na nekoj od tih zabava nastao je snimak na kojem plešu, a zatim se ljube Lionel Mesi i Antonela Rokuzo, njegova dugogodišnja partnerka.