Problemi...

ODMAH POSLE MEČA UDARIO NA SAIGRAČE - U JUNAJTEDU JE HAOS: Izgubili u Premijer ligi, pa zaključili šta im fali!

Autor Dušan Ninković

Defanzivac tima sa Old Traforda iznervirao se jer njegovi saigrači nisu funkcionisali kao tim.

Izvor: Twitter/footballdaily/printscreen

Ekipa Mančester junajteda doživela je prvi poraz pod komandom Ralfa Rangnika, a narednih dana pričaće se i o reakciji Luka Šoa. Iskusni engleski fudbaler "poludeo" je dok je davao izjavu nakon utakmice, pošto mu se mnoge stvari nisu svidele.

On je skrenuo pažnju saigračima da situacija u timu uopšte nije sjajna, a da mu se ne sviđa ni kako je ekipa igrala protiv Vulverhemptona.

Dugogodišnji reprezentativac Engleske bio je prilično oštar pred kamerama, pa bi ostali igrači mogli da se zapitaju šta ga je ovoliko iznerviralo.

"Činilo mi se da ne postoji zajedništvo u ekipi. Tako sam ja osećao na terenu. Nije ovo bila dobra partija, mučili smo se. Nismo uspevali da zadržimo loptu u posedu, a bez nje nismo bili dovoljno agresivni. Nismo uspevali da ih pritisnemo. Možda je ovo izgledalo kao laka pobeda za njih, ali je svakako razočaravajuća partija i rezultat za nas", rekao je levi bek.

Delimično, za loš rezultat protiv Vulverhemptona zaslužan je upravo on. Njega je prošao Adama Traore, koji je centrirao pre pogotka Žoaa Mutinja, a Junajted nije imao snage da se vrati u meč.

Bio im je ovo drugi kiks u poslednja tri meča, pa ekipe iz vrha tabele već imaju ogromnu zalihu. Recimo, gradski rival je na liderskoj poziciji sa 22 boda i dve utakmice više od Mančester junajteda, a u boljem položaju trenutno su i ekipe poput Arsenala, Vest Hema i Totenhema.

Mančester junajted zauzima sedmo mesto nakon 19 odigranih mečeva i ima 31 osvojen bod.