Konačni stav

KLUB JE PRELOMIO - EVO ŠTA ČEKA LUKAKUA U ČELSIJU: Trener se naljutio i SKLONIO ga iz tima, a ovo je epilog!

Autor Mladen Šolak

Posle serije sastanaka, čelnici su izneli mišljenje

Izvor: Profimedia

Rukovodeće telo Čelsija, klupski bord, podržalo je trenera Tomasa Tuhela u njegovom javnom sukobu sa centarforom Romeluom Lukakuom, ali to ne znači da će napadač napustiti klub.

Prema pisanju poznatog italijanskog novinara Fabricija Romana, ne postoji šansa da Lukaku ode iz kluba ovog januara. Nezadovoljni špic je navodno "zapeo" na treninzima, intenzivno radi i imao je pozitivan razgovor sa trenerom.

"On je naš igrač i uvek je postojao put kojim može da se vrati. Ovo ćemo da raščistimo iza zatvorenih vrata. Kada donesemo odluku, samo će Romelu znati. Vi ćete možda saznati šta smo odlučili", rekao je Tuhel o snažnom napadu i o tom susretu.

Krajem prošle godine, Lukaku je rekao da nije srećan svojom ulogom i formacijom, na šta je Tuhel reagovao tako što ga je sklonio iz ekipe za veliki derbi protiv Liverpula.

Po svemu sudeći, Belgijanac će se vratiti u ekipu već u sredu, u utakmici Liga-kupa protiv Totenhema. On je ove sezone na 18 utakmica dao sedam golova, a u decembru je prekinuo "sušni" period od čak tri meseca bez pogotka.

Iznenadna saga oko Lukakua svakako nije jedini, ni najveći Čelsijev problem, jer se Mančester siti kraje decembra i početkom januara "odlepio" na tabeli čak 10 bodova u odnosu na tim Tomasa Tuhela.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt