KREĆE!

STIGLA PRVA ZVANIČNA PONUDA ZA VLAHOVIĆA - I TO DA SE ZALEDIŠ! Ceo posao bi postavio apsolutni REKORD srpskog fudbala

Autor Milutin Vujičić

Još nije poznao da li će Vlahović i Fiorentina prihvatiti.

Izvor: Profimedia/Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA

Srpski napadač Dušan Vlahović jedan je od najtraženijih fudbalera današnjice, a uprkos izveštajima iz Italije da je odlučio da ostane u Fiorentini do kraja sezone - biće mu teško da odoli ponudama!

Naime, stigla je prva zvanična ponuda na "Artemio Franki", prenosi današnja "Gazeta delo sport".

U lov na Vlahovića, i to pre svih, krenuo je ambiciozni Arsenal. Ponudili su čak 55 miliona evra, ali to nije sve. U paket ponude Fiorentini "upakovali" su i Lukasa Toreiru, borbenog defanzivnog vezistu, čija je vrednost procenjena na oko 15 miliona evra.

Urugvajac, koji je trenutno na pozajmici u Fiorentini, bio bi tako deo posla vrednog čak 70 miliona evra, međutim još nije poznato da li će "ljubičasti" uopšte razmisliti o ovoj ponudi.

Fiorentina se i dalje nada da će Vlahović produžiti ugovor, koji ističe u leto 2023. godine, pa da će tako uspeti da povećaju njegovu vrednost, međutim sve je izvesnije da ne mogu da plate Srbina, strelca 33 pogotka u prethodnoj kalendarskoj godini i da će morati da ga puste.

Pitanje je samo da li već ove zime ili će se obe strane strpiti do leta, pošto je za Vlahovića zainteresovano još dosta klubova, poput Juventusa, mada ima onih koji i savetuju "staru damu" da kupi drugog napadača.