Kraj!

PUKLO POSLE 12 GODINA - VIŠE NE OSEĆA STRAST: Raskinuli bivši fudbaler Reala i španski model! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Atraktivna Tamara Goro otkrila razloge za prekid veze tokom koje je rodila ćerku i sina.

Izvor: Instagram/ezequielgaray24/tamara_gorro/printscreen

Nekadašnji argentinski fudbaler Ezekijel Garaj i njegova dugogodišnja devojka Tamara goro saopštili su javnosti da više nisu zajedno. Zapravo, to je uradila ona na svom Instagram nalogu, a par je doneo odluku da je najbolje da naprave pauzu jer se u njihovom odnosu izgubila strast.

Čovek koji je tokom karijere, između ostalog, nosio dres Reala, Benfike, Zenita i Valensije sa Tamarom ima dvoje dece, a deluje da će zbog naslednika njih dvoje ostati u odličnim odnosima.

"Uvek sam govorila da nemamo perfektan brak i dođu vremena kada jednostavno stagnirate kao par. Zbog toga imate dve opcije - da završite sve ili nastavite zbog ljubavi. Mi smo se odlučili za pauzu", rekla je Tamara Goro na Instagramu, a tome je prethodila fotografija slomljenog srca.

Na Instagramu je ljubav cvetala:

Ona je o odnosu sa Ezekijelom Garajem govorila već nekoliko puta, a posebnu pažnju izazvala je njena izjava iz marta prethodne godine. Tada je pričala o seksualnom životu u njihovoj vezi.

"Ako me pitate da li imam isti seksualni apetit kao pre, moj odgovor je - ne. Ne znam da li je to sve zbog nedostatka vremena ili nedostatka želje, ali istina je... Ne znam. Volim svog muža, ali to je tako. Ne želim, kao ranije, seks sa svojim suprugom svaki dan. Iscrpljena sam. Mislim da će se mnogi ljudi poistovetiti sa mnom", rekla je Tamara.

Ovo je Tamara Goro, žena sa kojom je Ezekijel Garaj proveo 12 godina:

Ona je inače prepoznatljivo lice na Instagramu, a inače je radila kao model. Svojevremeno je šokirala kada je pozirala gola na snegu, što je izazvalo lavinu komentara.