Mali majstor!

SIN MU DONEO NEVEROVATNU POBEDU, ON POLUDEO OD SREĆE: Legenda poslala dete na teren - isplatilo se za 2 minuta! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Dinastija Konseisao će nastaviti da vlada portugalskim fudbalom, pošto je Francisko talentovan na tatu.

Izvor: Twitter/@Chico_Da_Depre/screenshot

Legendarni portugalski fudbaler Serđo Konseisao trenutno sedi na klupi Porta, a njegova ekipa sinoć je zabeležila važnu pobedu protiv Eštorila. Do trijumfa su stili nakon preokreta, golom u 90. minutu tog meča.

Konačnih 3:2 za Porto postavio je rezervista Francisko Konseisao (19), sin nekadašnjeg fudbalera i sadašnjeg trenera, čoveka koji ga je poslao na teren.

Samo nekoliko minuta ranije Serđo je napravio ključnu izmenu. U 87. minutu meča poslao je na teren Franciska, a ovaj mu se dva minuta kasnije odužio tako što je zatresao mrežu domaćeg tima i osvojio ceo plen na gostovanju.

Ovako su slavili otac i sin:

Pokazao je da nije na terenu samo zato što mu je tada šef stručnog štaba, a obojici je ovaj gol bio veoma značajan. To pokazuje i njihova reakcija nakon što se mreža zatresla. Francisko je prvo proslavio sa saigračima, pa ih onda izbegao kako bi potrčao ocu u zagrljaj.

Serđo je bio presrećan, grlio je i ljubio sina, a njih dvojica su postali tema u svim svetskim medijima nakon ovakve proslave gola.

Pogledajte celu akciju, kao i proslavu gola:

Ova pobeda omogućila je Portu da ostane na prvom mestu tabele, pošto nakon 17 odigranih kola ima 47 bodova, tri više od Sportinga koji im je najbliži pratilac, ali i aktuelni šampion.

Tagovi