Drugačije!

ZVEZDA PROMENILA PLAN U POSLEDNJEM TRENUTKU: Tri nedelje će se spremati na istom mestu!

Autor Dušan Ninković

Crveno-beli neće putovati na Kipar, kako je ranije najavljeno.

Izvor: MN Press

Po prvobitnom planu, Crvena zvezda je zimske pripreme trebalo da obavi na Kipru i u Turskoj, ali to neće biti slučaj. U poslednji čas došlo je do promene plana, pa će crveno-beli celokupni pripremni period obaviti na istoj destinaciji.

Dejan Stanković će prvotimce Zvezde odvesti u Tursku, gde će ih između 13. januara i 3. februara spremati za prolećni deo sezone, izazove u osmini finala Lige Evrope, borbu u Kupu Srbije i pokušaj da se stigne zaostatak za Partizanom u Superligi.

Crvena zvezda se za promenu u poslednjem trenutku odlučila iz samo jednog razloga - zbog promene epidemioloških mera na Kipru.

Umesto odlaska na ostrvu u Sredozemnom moru, crveno-beli će se nakon prozivke i odrađenih testova odmah zaputiti za Tursku, u kojoj su već zakazane prijateljske utakmice protiv renomiranih rivala.

Zvezda će u Antaliji igrati protiv Maribora, LASK-a, Šahtjora iz Donjecka i Šahtjora iz Soligorska.

Podsećamo, Crvena zvezda će pripreme obaviti bez Gelora Kange i El Fardu Bena koji su na Kupu afričkih nacija, dok sa timom neće biti ni Miloš Degenek koji je raskinuo ugovor i slobodan je u izboru nove sredine.