Stigao!

ZVEZDA PREDSTAVILA NAPADAČA - HOĆE DA STIGNE PARTIZANOVOG GOLGETERA: Ovo je nova crveno-bela mašina za golove!

Autor Dušan Ninković

Snažni norveški napadač Ohi Omožiuanfo predstavljen je u Beogradu.

Izvor: Youtube/Printscreen/Crvena zvezda

Još pre nego što je počeo prelazni rok, Crvena zvezda je znala da u prolećni deo prvenstva ulazi jača za snažnog napadača. Norvežanin Ohi Omožiuanfo potpisao je letos ugovor sa crveno-belima i obećao da će se od januara priključiti novom timu.

Sada je tu, spreman za početak priprema i veoma uzbudljivu polusezonu u kojoj će Zvezda igrati na tri fronta.

Pre nego što su crveno-beli otputovali na pripreme u Tursku, a zna se da neće ići na Kipar, u Beogradu su obavljeni testovi i predstavljanje momka koji je postigao 27 ligaških golova za Molde.

"Želim da vam predstavim naše ponašanje, to je Ohi Omožiuanfo. Sa njim smo dugo pregovarali prošlog leta i tada potpisali ugovor. Želeli smo da ga dovedemo u letnjem prelaznom roku i tada njegov klub nije želeo da ga pusti. U međuvremenu je postigao 27 golova i postao najbolji strelac norveške lige. Dodao bih da ima kontinuitet u postizanju golova, postigao ih je oko 120 i nadamo se da će nastaviti i u Crvenoj zvezdi", rekao je Mitar Mrkela.

Norveški napadač objasnio je kako je dočekan u Beogradu, u koji stiže nakon šest meseci čekanja.

"Znam da je fantastičan klub, drago mi je što sam ovde i želim da pomognem u svim takmičenjima. Odlično sam dočekan u Zvezdi. Ovde svi vode mnogo računa o meni. Veoma sam srećan i jedva čekam da počnem sa treninzima", rekao je Ohi.

Dilemu nije imao, letos je lako odlučio da želi u Zvezdu.

"Kada je Crvena zvezda pozvala, ja sam već znao istoriju kluba, nije bilo dileme. Znam bogatu istoriju, gledao sam je u Ligi šampiona i znam da je ovo jedan od najboljih timova u Evropi. Ne znam koliko golova ću moći da postignem ali se nadam da ću preoteti prvo mesto na listi strelaca od Partizanovog napadača", rekao je Ohi.

Podsećamo, Rikardo Gomeš je trenutni lider na listi strelaca Superlige, sa čak 18 postignutih pogodaka u jesenjem delu prvenstva!