ŠOU

NAJLEPŠIH 60 SEKUNDI FUDBALA U KARIJERI - I NISU MU IH PRIZNALI: Mitar ga je RAZBIO, a on posle ovoga ostaje bez kluba?!

Autor Mladen Šolak

Pre 10 godina je postao najskuplje plaćeni Britanac i naslednik Fernanda Toresa. U košmarnom porazu svog tima pokazao je delić talenta koji nije realizovao u celosti.

Izvor: Profimedia

U košmarnom porazu Redinga protiv Fulama, u poraženom timu Veljka Paunovića istakao se poznati veteran Endi Kerol (33), iako ništa od toga što je uradio nije bilo napisano na semaforu.

Nekad skupoceni napadač dao je dva spektakularna gola i to u samo 60 sekundi, ali nijedan nije bio priznat. Pogledajte šta je uradio:

Na njegovu veliku žalost, Reding je pretrpeo ponižavajući poraz (0:7) i sada je na samo tri boda zone ispadanja. Kerol igra u timu Veljka Paunovića poslednja dva meseca i ugovor mu ističe za tri dana. U sedam utakmica za Reding dao je samo jedan gol i veliko je pitanje da li će ostati u ekipi koja je u velikim problemima.

Kerol je pre tačno 10 godina plaćen Njukaslu čak 41 milion evra, ali nije opravdao to Liverpulovo ulaganje. Bio je to rekordni transfer nekog britanskog fudbalera i osmi najveći u istoriji.

Do Redinga je stigao nastupajući i sedam godina za Vest Hem i dve za Njukasl, u koji se vratio 2019. Da li će ovi golovi ubediti upravu kluba da mu ponude ugovor do kraja sezone?

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt