BRAVO, MAJSTORE

MITROVIĆA NE MOGU DA ZAUSTAVE! Nestvarna serija srpske gol-mašine u Engleskoj, dao je TRI gola ZA POLUVREME!

Autor Mladen Šolak

Niže pogotke i ruši rekord!

Izvor: Profimedia

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović igra u neverovatnoj formi! U subotu popodne dao jer tri gola protiv Bristola - i to za poluvreme.

Čudesni "Mitrogol" dao pogađao je mrežu gostiju u 21, 41. i 46. minutu, i to u nedelji u kojoj je dao dva gola i u spektakularnoj pobedi protiv ekipe Veljka Paunovića.

Ovo je era Aleksandra Mitrovića i samo je pitanje nedelje kada će postati novi rekorder Čempionšipa u broju golova u jednoj sezoni. Za to mu je potrebno da prestigne učinak Ajvana Tonija iz Brentdorda od prošle sezone, u kojoj je dao 31 gol. A Srbin je u ovoj takmičarskoj godini već postigao čak 27 na 24 utakmice, među kojima poslednja još traje!

Između utakmica i treninga, Mitrović prati šta se dešava sa Novakom Đokovićem  Australiji i redovno mu pruža podršku na društvenim mrežama.

Izvor: Instagram/aleksandar_mitrovic_45

Interesantno je da je Bristol u današnjoj utakmici protiv Fulama vodio 1:0 i 2:1, ali onda su domaći upalili motore i pokazali zašto su najbolja ekipa u Čempionšipu. Mitrović je u spektakularnom preokretu učestvovao i sa asistencijom za pogodak Neskens Kebana.

Fulam je na pravom putu da osvoji prvo mesto i da se vrati u Premijer ligu, iako ima zaista još mnogo da se igra do kraja.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt