Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Napoli 2,00, Burkina Faso 1,65, Seltik 1,37

Izvor Promo

Nigde nećete da nađete veće

Izvor: Profimedia

Nova godina, novi izazovi i prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su tri kvote za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje se igraju ovog ponedeljka, a koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. Sada su se u prvom planu pronašli po jedan meč iz Serije A, Kupa afričkih nacija i Premijer lige Škotske.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

Oni porazi od Empolija i Specije, u Napulju sa po 1:0, verovatno su izbacili Napoli iz šampionske trke. Jedina nada izabranicima Lučijana Spaletija sada je da Inter počne da gubi bodove, pa da Napoli dobije šansu da istopi tih -7. Sa njegove strane je važno da pobeđuje, u prošlom kolu je savladao Sampdoriju sa 1:0, a danas gostuje kod Siniše Mihajlovića i njegove Bolonje. Domaćin je izgubio četiri od poslednjih pet utakmica, od 1. decembra je osvojio bodove samo na gostovanju Sasuolu (3:0), pa raspoloženje u ekipi sigurno nije dobro. Doduše, ni igrači Napolija nisu najsrećniji, jer prošlog četvrtka ih je Fjorentina izbacila iz Kupa Italije, pobedom posle produžetaka sa 5:2. Tim sa juga Apenina je savladao Bolonju na poslednja tri okršaja, od čega prethodna dva sa po tri postignuta pogotka. U martu 2021. godine bilo je 3:1, a potom u oktobru 3:0.

Ko će u osminu finala Kupa afričkih nacija iz A grupe saznaćemo ovog ponedeljka. Domaćin turnira Kamerun već je obezbedio plasman, dok se za drugo mesto bore tri tima. Pošto Burkina Faso ima tri poena, isto kao i Zelenortska Ostrva, danas bi joj za overu druge pozicije bilo dovoljno da trijumfuje bilo kojim rezultatom. Prednost u slučaju istog broja poena ima međusobni odnos, a Burkina Faso je savladala ostrvljane sa 1:0. Ipak, o drugom mestu može da mašta i Etiopija, ali morala bi da savlada Burkinu sa dva gola razlike, a da Kamerun bude bolji od Zelenortskih Ostrva takođe sa dva pogotka prednosti. Poslednji put Burkina Faso i Etiopija su se sastali na Kupu afričkih nacija 2013. godine, kada je bilo 4:0 za selekciju sa zapada kontinenta. Pre toga su igrali i u kvalifikacijama za Mundijal 2000. godine, Etiopljani su tada na svom terenu slavili sa 2:1, ali su potom poraženi kao gosti sa 3:0.

Posle tri nedelje pauze, danas se nastavlja fudbalski šampionat Škotske. Prvi meč 21. kola tamošnje Premijer lige odigraće se na Seltik parku, gde domaćin ima pritisak da mora da ide na pobedu, pošto zaostaje za liderom Glazgov Rendžersom šest poena. Za škotski fudbal, kao za srpski, to je velika razlika. Zato su tokom januara već angažovana četiri pojačanja, mladi Irac Džoni Keli i čak trojica Japanaca, Reo Hatate, Daizan Maeda i Josoke Ideguči. Seltik je na prva dva meča ove sezone savladao Hibernijan, oba puta kao gost. Najpre u oktobru u prvenstvu sa 3:1, a zatim i u Liga kupu 19. decembra sa 2:1. Na oba meča presudio je jedini japanski starosedelac u Glazgovu Kjogo Furuhaši, u prvom meču sa jednim, a u drugom sa dva pogotka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.