Pogledajte

ZAŠTO JA? ZAŠTO SI TO URADIO! Pogledajte koliko je Ronaldo bio LJUT - otkriveno šta je rekao treneru (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Kristijano je ostao u šoku, a Nemac je detaljno govorio o toj situaciji.

Izvor: Profimedia/Twitter/DemoOfUK/SkySports/Screenshot

Svi koji su gledali pobedu Mančester junajteda protiv Brentforda (3:1) neizbežno su uočili ljutitu reakciju Kristijana Ronalda kada ga je menadžer Ralf Rangnik izveo iz igre.

Ronaldo je seo na klupu i prvom do sebe nekoliko puta postavio pitanje: "Zašto me je izveo? Zašto sam izašao?!", što se videlo i na brojnim video snimcima i slikama. Pogledajte kako je to izgledalo:

Posle meča i pobede 3:1, nemački stručnjak je otkrio šta je čuo od Ronalda u tim trenucima. A, sigurno nije čuo sve, jer je vodio meč dok je Kristijano besneo na klupi.

"Jedina reakcija koju sam primetio bila je: 'Zašto ja da izađem? Zašto si me izveo?'. Razumem da je Kristijano ambiciozan, ali možda kada bude menadžer u budućnosti napravi istu stvar u 75. minutu. Nisam očekivao da me zagrli nakon što sam ga izveo. Znam kako golgeteri razmišljaju i morao sam da donesem ovu odluku. Nemam problem sa Ronaldom", rekao je Nemac nakon meča.

On je dalje obrazložio tu odluku i predstojećom utakmicom, jer Junajted igra u subotu protiv Vest Hema.

"Nedavno je bio povređen i nije igrao nedelju i po. Imali smo na klupi Rašforda i Entonija Marsijala i zašto da ih ne koristim? Uradio bih istu stvar. Ovde sam šest nedelja i nikad nisam imao problem sa Ronaldom... Najvažnija je stvar da pobeđujemo i to je na prvom mestu", dodao je Rangnik nakon trijumfa.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt