Nije dobro

LOŠE VESTI IZ ITALIJE: SUPER-AGENT NA INTENZIVNOJ NEZI! Iz bolnice procurilo da je KRITIČNO, situacija je zabrinjavajuća

Autor Mladen Šolak

Poznati fudbalski agent je "zabrinjavajuće", kako javljaju izvori iz bolnice

Izvor: Profimedia

Poznati fudbalski agent Mino Rajola danima leži u intenzivnoj nezi u milanskoj bolnici San Rafaele. Prema pisanju nemačkog "Bilda", on je tamo smešten zbog problema sa plućima.

Rajola je hospitalizovan 12. januara, kada je doveden na hitnu operaciju. Iako njegovi saradnici uveravaju da nema uzbune i da je poznati agent na testiranjima koja zahtevaju da bude pod anestezijom, "Bild" je u četvrtak javio da je Rajola u "ozbiljnom" stanju na intenzivnoj nezi.

Rajola je Italijan rođen 1967. u Salernu, na jugu Italije, mada je odrastao u Holadniji, gde je bio konobar u lancu restorana svog oca. Menadžerskim poslom bavi se od devedesetih, a prve velike zvezde koje je zastupao bile su Denis Berkamp i Vim Jonk (obojicu je odveo u Inter) i drugi holandski asovi.

Prvi veliki transfer koji je napravio bio je odlazak Pavela Nedveda iz Sparte Prag u Lacio 1996, u narednim decenijama je povećavao svoj uticaj, kao i bogatstvo. Sada je zastupnik Zlatana Ibrahimovića, Pola Pogbe, Erlinga Holanda, Đanluiđija Donarume, Matijsa De Lihta, Romelua Lukakua...

O njemu i njegovom umeću pregovaranja često je pisano, a interesantna je anegdota da je i Zlatan Ibrahimović otkrio da je Rajola hteo da ga ubije zbog jedne objave na Instagramu.